ACB

Encaixa 39 punts en l’últim quart

Bàsquet. ACB. La Penya domina (32-43) el Tenerife però perd el control i Huertas (25 i 16) fa una exhibició

rècord

assistències (16) de l’ACB

Després de les dues setmanes d’aturada de l’ACB la Penya va mostrar una millora però va ser insuficient. Hi ha problemes que s’arrosseguen, com és la defensa. Ahir 39 punts encaixats en el darrer quart i 96 en contra superen la seva mitjana de 87, la pitjor defensa de l’ACB. Així no es pot guanyar. A més, Huertas es va destapar fent un recital i establint el cinquè registre d’assistències (16) de la història de l’ACB, darrere de Sergio Rodríguez (19), Quim Costa (18) i Laso i el mateix Huertas (17).

Va ser una llàstima perquè la Penya va dominar el primer temps amb una bona intensitat en defensa i anul·lant Shermadini (1/6 tirs) i deixant Huertas amb 5/12 tirs. La Penya dominava (31-42) amb un Zagars impressionant i Prepelic estel·lar (19 punts i 5/5 triples). Però els de Duran es van aturar. Després del descans el rival en va fer prou amb dos minuts per empatar el matx amb un 11-0 (42-42). Després d’una fase d’igualtat la Penya va encaixar tretze atacs seguits del Tenerife anotant. Quan es va aturar l’anotació verd-i-negra els canaris van trencar el matx després de dos triples seguits (73-63).

Huertas ens ha matat perquè és molt bo i hem deixat de fer coses que havíem plantejat
Som capaços de fer coses bones i un darrer quart terrible: no hem fet faltes ni hem entès com s’ha de jugar partits així
Carles Duran
Patrocini

Un Barça en ratxa rep el Baxi

El Barça i el Baxi Manresa s’enfrontaran avui (12.30 h) al Palau amb un equip blaugrana que després de quedar eliminat en la copa ha pogut entrenar-se i està en un moment dolç com ho demostra el fet d’haver guanyat a les pistes del PAO i del CSKA.