Eurolliga

Mirotic, amb un nou MVP del mes

Bàsquet. L’estrella blaugrana guanya el segon guardó del curs gràcies a unes mitjanes de 21 punts, 6 rebots i 25,5 de valoració amb dos tirs guanyadors en els quatre partits que ha disputat

Nikola Mirotic ha estat designat MVP del mes de febrer a l’Eurolliga gràcies a les quatre victòries del Barça contra el València (76-77), l’Armani Milà (84-80), el Panathinaikòs (81-92) i el CSKA de Moscou (80-82) i als seus 21 punts, 6 rebots i 25,5 de valoració per partit. Tot això, a més, amanit amb dues cistelles guanyadores impressionants a València i a Moscou en l’últim segon. És el segon cop aquesta temporada que Mirotic és l’MVP del mes a l’Eurolliga, després d’haver-ho aconseguit també el passat mes de desembre. Pel que fa a la seva trajectòria esportiva, és el quart cop que rep aquest guardó. Finalment, Mirotic també ha estat MVP de la jornada dos cops aquesta temporada (jornades 10 i 23).

Durant aquesta competició Mirotic ha disputat 26 partits, amb una mitjana de 18,9 punts, 7 rebots i una valoració de 22,2 en els 27,4 minuts que disputa per partit.

Larkin, el seu rival

En valoració el supera l’estrella de l’Efes, amb 25,74, i en anotació Mirotic té davant seu Larkin (21,96), Shved (21,25) i James (20,96).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)