Eurocopa

La Penya s’acomiada d’Europa

Eurocopa. El Palau Olímpic posa el punt final a la participació en la competició europea en un matx totalment intranscendent en què els de Duran l’únic que volen és acabar invictes a casa

El Joventut abaixarà aquest vespre (20.45 h, DAZN) la persiana europea en l’últim partit del Top 16 contra l’Unicaja. El matx és totalment intranscendent per a la Penya, que ja no té possibilitats d’aspirar a res. L’Unicaja, tot i ser ja primer de grup passi el que passi, necessita guanyar per obtenir més victòries que els seus rivals en els quarts de final i tenir així el factor pista a favor en les eliminatòries pel títol. El matx ha estat marcat per la petició dels malaguenys d’ajornar el partit perquè tenien baixes. L’Unicaja arriba amb set fitxes de jugadors professionals, però l’Eurocopa ja ha dit que no hi havia l’opció de suspendre el partit. De fet, la Penya va jugar a Nanterre amb només set jugadors per les moltes baixes que va tenir. Reapareix Dimitrijevic i el tècnic Carles Duran podria dosificar els seus homes perquè dissabte tornen a jugar contra l’Unicaja a l’ACB, on sí que s’hi juguen el futur.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)