FEB

L’Spar Citylift- Reyer Venècia podria ser a porta tancada pel coronavirus

Bàsquet. És el 19 de març, en la tornada dels quarts de final de l’Eurocopa

“Tots els equips esportius professionals que provinguin del nord d’Itàlia hauran de jugar a porta tancada”. És la mesura que ha anunciat el Ministre de Sanitat Salvador Illa en referència el coronavirus i que afecta, entre altres, el partit de tornada dels quarts de final de l’Eurocopa que ha de jugar l’Spar Citylift, el 19 de març a Fontajau, contra el Reyer Venècia.

L’anada no té encara fixada una seu, a l’espera que la FIBA es pronunciï perquè en la darrera jornada de l’Eurolliga el conjunt venecià havia de jugar a Ljubljana contra el Riga i, el conjunt letó, com el Sopron contra l’Schio, s’hi va negar; fet que amb la sanció va acabar classificant l’Uni per a la segona competició continental.

L’Spar Citylift ja va jugar la temporada passada les semifinals de l’Eurocopa –mai cap equip català havia arribat tan lluny en una competició continental–, on va acabar cedint contra el Montpeller.

L’Uni Girona no en té encara una comunicació oficial i remet les informacions ministerials a una “recomanació”.

La mesura preventiva s refereix sobretot als aficionats que acompanyin el seus equips. En el darrer partit d’Eurolliga de l’Spar Citylift a Fontajau, contra l’Schio, n’hi havia mig centenar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)