FEB

Avenida - Araski, primera semifinal, de copa demà passat (13 h)

Bàsquet. Les vitorianes es rescabalen de l’eliminació als quarts fa un any quan eren amfitriones (80-83) a la pròrroga i, les vigents campiones, passen per sobre el rival (89-43)

Avenida - Araski és la primera semifinal de copa, després que les vitorianes s’hagin rescabalat de la derrota als quarts de final el 2019 quan eren les amfitriones i, les castellanes, no hagin donat cap opció a l’Ensino (15-4, Cazorla al 6’).

L’Araski amb l’empat a 75 ha forçat la pròrroga (Barbee) a un segon i mig per acabar un partit que Belén Arrojo havia encarrilat amb un palmeig a dues mans a 5,6 (75-73) i que les basques tenien a la mà quan abans del descans guanyaven de 17 (30-47 Tania Pérez). La pivot Laura Pardo, de tres a menys d’un minut per acabar feia el 78-83 i, al darrer instant, Gaby Ocete ha fallat un triple que forçava una segona pròrroga.

L’Avenida jugarà dissabte al migdia contra el seu darrer rival a la lliga (42-60).