FEB

El València, rival de l’Uni a semifinals

Bàsquet. Un parcial de 13-0 (69-54) ha desequilibrat el duel amb La Laguna, marcat per l’encert dels dos equips: 18 triples

Un parcial de 13-0 ha permès el València encarrilar el darrer partit dels quarts de final de la copa, del què n’havia de sortir en rival de l’Spar Citylift demà a les 16.30 h en la segona semifinal. Avenida i Araski jugaran la primera (13 h).

Les taronges, que van perdre en el seu debut a la copa fa un any en els quarts de final contra l’Uni (52-49 després que Anna Gómez fallés una entrada a 11 segons que servia per empatar el partit), han hagut d’esforçar-se contra La Laguna, liderat per Astou Traoré (16 punts amb 3/6 triples). Un parcial de 13-0 (69-54) al darrer quart (26-7) ha estat massa per a les de tenerife.

Tirera (23 punts) ha estat la màxima anotadora del partit i la segona que ha jugat més del València (29:41), només superada per Anna Gómez (31:47 i 21 de valoració, la millor del partit).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)