Eurolliga

El Barça fa una remuntada èpica de 17 punts (83-80)

Eurolliga. Mirotic ha liderat els blaugrana (28 punts i 8 rebots) i Oriola s’ha sumat al montenegrí per donar-li la volta al matx

El Barça ha fet una remuntada espectacular per encadenar la seva novena victòria consecutiva a l’Eurolliga. Els blaugrana perdien de 17 punts (48-65) però amb un Mirotic desbocat ha estat capaç de retallar la diferència i guanyar un partit increïble en un Palau Blaugrana entregat (83-80).

El matx ha estat dominat pel Barça als primers minuts amb Mirotic anotant 10 dels 14 primers punts del seu equip (14-10). Però els alemanys han reaccionat per igualar el matx (42-41 al descans). Al segon temps semblava que el Bayern donaria la gran sorpresa quan ha deixat clavat el Barça (48-65). Però quan estava tot més complicat els blaugrana han tret l’esperit competitiu i han començat a retallar la diferència. Els alemanys han quedat bloquejats sense control ni direcció i després de dos triples de Mirotic el pivot Oriola ha avançat els blaugrana amb un altre triple (78-77). En un final igualat els de Pesic han sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)