Eurolliga

Posa un Mirotic a la teva vida i seràs més feliç

Eurolliga.El montenegrí (28 punts i 37 de valoració) lidera una remuntada èpica de 17 punts al Bayern i el Barça encadena el seu novè triomf seguit a Europa

El Palau és una festa. Fins i tot quan sembla que la festa s’aigualeix apareix Mirotic per tornar a reanimar-la. El montenegrí va tornar a ser letal ahir en la remuntada de 17 punts a un Bayern que durant molts minuts va tenir el Barça contra les cordes. Però el lideratge de Mirotic, els pebrots d’Oriola i la bona direcció de Ribas al tram final va servir per capgirar la dinàmica i enfonsar un equip alemany sense control ni direcció quaan tenia el partit guanyat. Els de Pesic sumen així la novena victòria seguida abans de rebre la setmana vinent el Zalgiris de Jasikievicius.

El matx va començar amb un Mirotic imparable amb 10 punts dels primers 14 del Barça (14-10). Però van començar les rotacions i el Bayern va tornar a entrar dins el partit. Un triple de Zipser per empatar el matx (19-19). Els blaugrana tenien molts problemes per frenar l’ú contra ú en els atacs i sobretot també en el domini del rebot ofensiu dels alemanys (7). Però va reaccionar el Barça. Al descans els de Pesic havien sabut tapar el Bayern (42-41). El Barça però li va faltar ritme contra un Bayern competint amb un gran Greg Monroe (11 punts).

Al segon temps el s alemanys van sortir amb dues marxes més que el Barça i un triple de Lucic amb falta personal de Higgins posava la màxima del matx (48-57). La renda va continuar creixent després d’una cistella de Monroe i dos tirs lliures que van obrir forat al marcador (48-61). Barthel i Monroe van fer encara més sagnia (48-65). Però allà va despertar el Barça per començar a retallar la diferència i després de dos triples seguits de Mirotic l’estocada definitiva la va posar Oriola que amb un triple va enfonsar la resistència d’un Bayern (78-77) sense un base de nivell d’Eurolliga per controlar la situació i els blaugrana no van perdonar. A més, no van saber trobar Monroel en els minuts decisius.

IGUALA EL RÈCORD

37
valoració
va fer ahir Mirotic que iguala el seu sostre a la competició. També va igualar els 28 punts anotats aquest curs a Europa

Està clar que tenim molt nivell en atac però on es decideixen els partits és en defensa i és on hem d’estar millor
Tenim un equip amb molta talent i estem capacitats per fer això i fer més coses grans amb un gran paper d’Oriola
Nikola Mirotic
Tothom diu que Pesic fa defensar molt fort als seus equips i no he vist això durant molts minuts del matx

Mirotic porta 50 partit fent més de 10 punts

L’estrella del Barça està fent una exhibició en tota regla aquesta temporada apuntant a MVP de l’Eurolliga en una pugna amb Larkin. Ahir va tornar a superar els 10 punts. Només en un partit dels 50 oficials que ha jugat no ha superat aquesta xifra. Va ser contra el Fenerbahçe al Palau on en va anotar 7.