ACB

Impotència absoluta de la Penya contra l'Unicaja (82-97)

ACB. El joventut, perjudicat per un arbitratge pèssim, es descentra i rep 32 punts en l’últim quart, torna a encaixar molts punts i s’allunya del ‘play-off’

Impotència absoluta a l’Olímpic. El Joventut va encaixar la desena derrotes en els últims dotze partits i s’allunya de la zona de play-off, no només per la diferència que hi ha, sinó sobretot perquè la dinàmica dels equips que estan lluitant per lluitar pel títol i la Penya ara mateix és abismal. El Joventut està malament. Un dels fets que ho certifiquen és que els de Carles Duran continuen rebent massa punts –és la pitjor defensa de l’ACB– i que l’equip ha de jugar molts minuts amb joves del planter amb molta menys experiència i menys talent que no pas un equipàs com l’Unicaja, que acaba de fitxar tres jugadors de cop amb una injecció econòmica espectacular. A tot això i a la baixa de Morgan s’hi va afegir que dos dels tres àrbitres –Alberto Sánchez Sixto i David Sánchez Benito– segurament no tenen encara el nivell per dirigir un partit de lluita pel play-off. Aquesta crítica no ha de tapar l’autocrítica que ha de fer l’equip pel fet que els jugadors que han de marcar diferències no ho estan fent.

Quant al matx, va ser igualat durant els primers 32 minuts, però es va arribar al tram final amb una Penya que defensivament va fer aigües com a Tenerife, va encaixar cistelles de forma consecutiva en diferents atacs, i en atac va topar amb un mur físic com l’Unicaja. Això es va traduir en impotència, i els àrbitres van acabar de trastocar els verd-i-negres amb tres tècniques. Els últims dos minuts van ser un malson, amb la Penya cada vegada més lluny de ser al play-off.

ELS VESTIDORS

Si no defensem i no deixem d’estar pendents d’altres coses que de jugar serà molt difícil que puguem guanyar
Carles Duran

ÚLTIM QUART

No tenim respecte arbitral, tot i que ells anoten 97 punts, però sobretot també és perquè nosaltres no anotem
Klemen Prepelic
10-3
faltes.
Entre Penya (amb tres tècniques) i l’Unicaja en un darrer període encaixant 32 punts.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)