Eurolliga

Fi de la lliga regular

Bàsquet. Jordi Bertomeu anuncia que no hi haurà Eurolliga fins a l’11 d’abril, just després de la teòrica última jornada de la primera fase

Jordi Bertomeu, el president executiu de l’Eurolliga, va anunciar ahir que l’Eurolliga no tornarà almenys fins a l’11 d’abril. Això automàticament vol dir que no es disputaran les darreres sis jornades de la fase regular, que s’acabava el dia 10. Les dues possibilitats que s’obren ara és que amb la classificació actual hi hagi els emparellaments del play-off –en la màxima competició continental no hi ha el drama dels descensos– o, si s’allarga el tancament, la no disputa de partits i que enguany no hi hagi campió. Els play-off estaven previstos que comencessin el 21 d’abril i la final four és a Colònia del 22 al 24 de maig, una setmana després de la d’handbol que s’ha de jugar en el mateix escenari. Les dues competicions estan en suspens. El Barça va anunciar ahir que deixen d’entrenar fins a nou avís.

Gobert demana perdó

A l’NBA el sindicat de jugadors i la lliga han arribat a un acord perquè fins al 10 d’abril no hi hagi res i els jugadors cobraran tot el sou. D’altra banda, el francès dels Jazz que va desencadenar el tancament de l’NBA després de donar positiu del coronavirus s’ha disculpat per la impresentable broma que va fer un dia abans en una roda de premsa tocant tots els micròfons per contagiar tothom tot i va dir que no sabia que tenia el virus.

Zalgiris, campió

La primera competició que va decidir posar punt final a la seva lliga va ser Ucraïna, que va decidir que els dos primers classificats de la lliga masculina –Dnipro– i la femenina –Kyiv-Basket– eren els campions. Ahir va passar el mateix amb la lliga lituana i el Zalgiris de Jasikevicius (22-2), per davant el Rytas (17-7), és el campió. En categoria femenina és el TTT Riga (14-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)