NBA

Christian Wood (Pistons), tercer positiu a la NBA

Bàsquet. NBA. L’aler pivot de 24 anys va jugar contra els Jazz Rudy Gobert, el primer infectat per COVID-19, i a 5:51 per acabar va tenir una picabaralla amb el pivot francès

Christian Wood (Long Beach, California, 1995) és el tercer jugador de la NBA que ha donat positiu per coronavirus. L’aler pivot dels Pistons (2,04 m) havia jugat recentment contra els Utah Jazz de Rudy Gobert, el primer infectat per COVID-19.

Wood va jugar dissabte de la setmana passada contra l’equip del pivot francès, en què va anotar 30 punts en el triomf per 111-105 de l’equip d’Arizona. Els dos infectats van tenir 63 duels en aquell partit i, a manca de 5:51 per acabar, es van enfrontar en una picabaralla en la què l’escorta dels Pistons, Bruce Brown, també hi va intervenir.

Gobert és el primer positiu per coronavirus d ela NBA i, dimecres abans del partit a Oklahoma contra els Thunder, es va suspendre la competició. Donovan Mitchell, també dels Jazz, és el segon cas confirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)