ACB

El Barça posa ’deures’ físics per fer a casa

ACB. Han incrementat el volum de treball i l’especificitat de les tasques

El Barça enceta la segona setmana des de casa i la càrrega d’activitat física va en augment. Després d’una primera setmana en què el pla de treball tenia una orientació més general, aquesta setmana de març serà més intensa incrementant el volum de treball i l’especificitat de les tasques. I és que, amb la preparació i supervisió del preparador físic de l’equip, Jairo Vázquez, tots els jugadors han rebut mitjançant vídeos i també en paper tots els exercicis que han de dur a terme durant la setmana. El principi de varietat és un dels requisits importants dins de la metodologia de treball de l’Àrea de rendiment esportiu. Entre d’altres exercicis hi ha un treball d’estiraments i mobilitat articular, treball de ‘core’, treball d’alta intensitat (HIT), treball de forma i també treball de resistència aeròbica. A banda d’aquest programa, més comú per a tots els jugadors, cada un d’ells compta amb diferents protocols individuals en funció de les seves necessitats, espai a casa o del material que tenen. Al final de cada jornada de treball tots els jugadors es posen en contacte amb el preparador físic per valorar la sessió mitjançant la variable ‘RPE’, basada en l’escala de Borg, que està validada científicament i és molt útil en aquests moments.

Pangos i Heurtel

Tots dos jugadors, que seguien recuperant-se de les seves lesions en el moment que es van aturar les competicions, també fan un treball adaptat a les seves necessitats. Pangos, sota la supervisió del recuperador Javi Ruiz, segueix amb el seu pla específic, mentre que Thomas Heurtel ja fa la mateixa rutina que la resta de companys de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)