ACB

La recepta de Nikola Mirotic contra el coronavirus

Bàsquet. “Per guanyar aquesta batalla ens hem de quedar a casa” diu l’aler pivot del Barça en una entrevista al lloc web del club

“Es una situació atípica, ningú imaginava que passaria. Pateixo per la gent que ho passa malament, penso en ells i en la meva família de Montenegro i Sèrbia. El més important és que estiguem units, que respectem el que ens diuen i que ens quedem a casa. És la millor manera de poder controlar el virus i guanyar aquesta batalla” diu Nikola Mirotic sobre el confinament pel coronavirus, en una entrevista als mitjans oficials del FC Barcelona.

L’aler-pivot blaugrana, que va sacsejar el mercat europeu amb el seu fitxatge a l’estiu descartant seguir a la NBA, explica que mira de mantenir el to físic des de casa seva i que passa el temps amb la família. Juga a futbol amb un dels seus fills.

Mirotic, que mostra la seva gratitud als serveis mèdics i sanitaris per la tasca que duen a terme, envia un missatge a l’afició del Barça: “Molts ànims, molta força. Espero que ens podem veure aviat, ens en sortirem i podrem tornar a gaudir del nostre esport”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)