Mundial

Laia Palau: “Pensava que esperarien una mica més, hi ha molts interessos en joc”

Bàsquet. La capitana de la selecció espanyola femenina i de l’Spar Citylift –juntament amb Núria Martínez– es manté en forma tot i el confinament: “Estic com una bèstia i, si això dura molt, sortiré d’aquí...”

“Era una possibilitat. Real. Però pensava que esperarien una mica més perquè hi ha molts interessos en joc” diu Laia Palau sobre l’ajornament dels Jocs de Tòquio al 2021, en el que seria la seva quarta presència en una cita olímpica.

La capitana de la selecció espanyola femenina i una de les capitanes de l’Spar Citylift es mostra prudent, abans que res, amb la situació actual pel coronavirus: “Jo i totes, ara mateix, estem a l’expectativa de veure com acaba el confinament”.

El pla previst

La decisió del COI no altera el full de ruta de la base barcelonina (1979): “Serà l’any que ve, en principi seguiré jugant i continuaré amb el mateix full de ruta: si estic bé, hi ha ànims i tot segueix igual tindré les ganes d’anar-hi. I, si no, perquè si fins d’aquí mig any no tens competició...”

Palau mostra el seu interès en seguir jugant a l’Spar Citylift tot i que és conscient de la situació de l’Uni. “Hem de veure quines intencions tenen, quin és el pressupost, el projecte... No sé què passarà en res”.

La retirada és un escenari que també ha passat pel cap de Laia Palau. “No sé si d’aquí mig any encara tindré el cuc, m’hauré mantingut preparada” tot i que assegura estar fent exercici físic durant el confinament. “Estic com una bèstia i, si això dura molt, sortiré d’aquí... [riu]. Estic rebentada i em fa mal tot”. “Tots hem de fer exercici, també pel cap” assegura, com a via per afrontar la situació social.

“Ajustar calendaris serà complicat i per això pensava que donarien una possibilitat a aquest estiu” diu a l’espera de saber com quedaran totes les competicions un cop es superi la crisi sanitària.

Esperar

La lliga femenina, a hores d’ara, està cancel·lada fins que acabi aquest mes de març, fins la tercera de les quatre jornades de la fase regular que quedaven per disputar-se. “Encara estan esperant, la federació va dir una setmana més, però és que no podem sortir de casa!” exposa, rient l’esquerrana que va arribar a Girona l’estiu del 2019. “Hem de veure com va dia a dia canviant la situació. Ja ho veurem perquè res del que està passant està a les nostres mans i no sabem com acabarà la lliga, si hi haurà plaça d’Eurolliga... Haurem d’esperar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)