Eurolliga

Vol acabar la competició, encara que sigui al juny

Bàsquet. L’Eurolliga va decidir ahir que vol acabar la lliga com sigui amb el format actual: acabar la lliga regular i fer el ‘play-off’ i la ‘final four’

L’Eurolliga va emetre ahir un comunicat després de la reunió que va mantenir l’executiva de l’ens europeu. D’aquesta trobada telemàtica en van sortir les diferents decisions que ha pres l’Eurolliga. La primera és que les seves dues competicions –l’Eurolliga i l’Eurocup– es tornaran a posar en marxa quan la situació del coronavirus ho permeti i sempre que hi hagi les condicions per fer-ho. L’Eurolliga ha descartat d’entrada la possibilitat de donar per acabada la competició, sobretot després de l’ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio, que dona més marge de temps als diferents esports per acabar les seves lligues. El comunicat de l’Eurolliga també subratlla que prioritzarà que s’acabi la lliga amb el format actual que hi havia: acabar lliga regular i fer el play-off de quarts i la final four. Això implicaria acabar més tard del mes de maig, que és quan estava previst. L’Eurolliga no tanca la porta a modificar el sistema de competició segons vagi l’evolució del coronavirus per poder acabar com sigui. També explica que ajudarà els clubs a trobar solucions pels contractes vigents.

Aturen la Virtus

Una de les polèmiques sorgides en el món del bàsquet va ser que la històrica Virtus de Bolonya es va tornar a posar a entrenar tot i la situació que viu el país italià amb el coronavirus. Tot i que mantenien unes exigents mesures de control, el govern italià va obligar ahir l’equip de Sasha Djordjevic a posar el punt final. D’altra banda, la Bundesliga, la competició estatal alemanya, ha quedat suspesa fins al 30 d’abril, segons va anunciar ahir en un comunicat la lliga alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)