FEB

MARC GASOL

pivot dels Raptors i president del Bàsquet Girona

Marc Gasol: “Un dels objectius és jugar el meu últim partit al Girona”

Marc Gasol ha respost aquesta tarda des de casa seva a Toronto les preguntes dels aficionats a l’Instagram del Bàsquet Girona. “El naixement dels meus fills, sense dubte, el moment que més m’ha marcat a la meva vida” és una de les preguntes més personals que ha respost, des d’un confinament que ha recomanat seguir com “bons jans”.

“L’única cosa egoista que li puc demanar al bàsquet és retirar-me al Girona i espero que amb alguns dels jugadors de l’actual plantilla” és una de les moltes vegades que ha reiterat el seu desig de tornar a jugar a la ciutat on va créixer, abans de marxar a la NBA com a MVP de l’ACB. Una etapa que va acabar amb la desaparició del CB Girona. “Quan s’acaba una cosa en comença una altra i per això és tant important per a nosaltres que, el bàsquet a Girona, es visqui en família” ha dit.

El Girona

“Opcions de pujar a LEB Or, tant de bo puguin tornar a jugar perquè els jugadors són els protagonistes. Hem gaudit molt dels partits a Fontajau i els dos a Palau” ha dit sobre el curs que ara mateix està a l’aire, el president del club en què espera “ jugar el meu últim partit de bàsquet amb la samarreta del Girona”. “Queden deu temporades?” ha deixat anar sobre quan li queda com a jugador en actiu.

Pau

Marc ha dit que “estaria molt bé que hi fes la preparació dels Jocs, al Girona” sobre el seu germà gran. És una de les persones que l’ha marcat. També Juan Carlos Navarro per la seva manera de ser, senzill, i de jugar. I fins i tot Sada o San Emeterio, que ha estat una de les persones que li ha enviat preguntes. De Pau Gasol ha recordat que és vicepresident del club i que segueix de prop l’actualitat del Girona.

“Ricky Rubio està en un moment de maduresa i des del mundial duu una època molt bona i ser pare l’ha ajudat a veure les coses que són importants a la vida” és una altra referència a companys com també Rudy Fernández o Víctor Sada, de qui ha recordat que està entrenant al cadet del Barça.

“Compromís amb el joc, en Darryl Middleton. Sabia que estava a la pista quan ja entrava al pavelló i sentia el bot de la pilota” ha dit sobre un dels jugadors que té la samarreta retirada a Fontajau. “Sap que té les portes obertes del Bàsquet Girona, s’està formant com a entrenador al costat d’un dels millors d’Europa” ha dit sobre un dels seus referents.

L’NBA i l’or mundial

“El desig que la lliga es reprengui” és la seva posició respecte la situació actual de la NBA. Sobre el darrer curs, en què va guanyar el títol, ha dit: “L’arribada a Toronto... No volia deixar Memphis però va suposar una gran oportunitat i, després, guanyar l’anell amb jugadors de primer nivell”. “Ho vaig veure molt clar, les oportunitats s’han d’atacar al màxim” ha dit. I ha qualificat com un gerro el títol que va alçar, comparant-lo amb el títol mundial: “L’anell va ser espectacular i una cosa mai viscuda i, el mundial, inesperat perquè entràvem de cop i volta sense haver descansat de la temporada tant dura a la NBA. Vam anar de menys a més i en Sergio Scariolo va fer una feina increïble de mantenir-nos positius i sense nervis”.

“Tant de bo i no sé a quin nivell. Cada cop salta menys, a veure el tercer...” ha fet broma sobre el salt inicial que va fer amb el seu germà en un All Star del 2015 i en l’amistós Pau vs Marc de fa dos estius a Fontajau.

“Amb l’Uni Girona hi tenim un vincle, compartim moltes coses a Fontajau i més des de la inundació. Ens portem molt bé amb tors els clubs de Girona com el Sant Narcís i el Fontajau” ha dir sobre la relació amb els altres clubs de bàsquet d’una ciutat en la què també segueix el Girona tot i ser, de futbol, del Barça.

“Per ser el primer cop a la meva vida, 54 minuts no ha estat gens malament” ha dit en l’acabar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)