FCBQ

Presenten el nou model on-line de formació d’entrenadors

Bàsquet. La federació catalana l’ha fet en ‘streaming’, ha explicat com funciona el curs i ha mostrat els continguts

La federació catalana ha presentat el seu nou model on-line de formació dels entrenadors, i també ho ha fet ha través d’un streaming pel confinament actual. El president Ferran Aril ha explicat que aquesta plataforma es la resposta a la sol·licitud dels clubs de: “fer arribar els cursos a tots els indrets de Catalunya”, i ha dit que la federació sempre ha apostat per la formació i que fer-ho om-line és un pas endavant i que aquests cursos han de ser un referent a tot l’estat.

El president del comitè tècnic, Salvador Chiva, ha comentat que aquest cursos on-line els posen a l’avantguarda, mostren l’evolució de la seva aposta per la formació i ha explicat que els cursos seran pels nivell 1 i 2, mentre que el nivell 0 seguirà essent més presencial perquè consideren que és en el que s’ha d’estar més proper als alumnes. També ha manifestat: “formar i competir són dues paraules que poden anar plegades però, sempre amb respecte”.

El responsable del projecte formatiu, Joan Albert Cuadrat, ha fet una visita per la web del curs, ha explicat com funciona, ha mostrat continguts, i ha manifestat que s’han creat: “continguts que siguin atractius i vistosos”. També ha dit que el curs on-line tindrà un període de 365 dies, però que això no vol dir que duri aquest temps. Cada entrenador podrà dimensionar el seu curs en funció de la seva disponibilitats d’hores diàries o setmanals per estudiar els continguts i després presentar-se a les diferents convocatòries que hi hauran

La federació espanyola ha notificat avui que s’han suspès els campionats d’Espanya júnior que s’havien de disputar del 3 al 9 de maig. Els masculins s’havien de jugar a València i els femenins a Huelva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)