ACB

L’ACB amplia la suspensió de la lliga

Bàsquet. El president de l’associació diu que l’objectiu de reprendre la competició es manté intacte

L’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) va deixar sense efecte el dia 24 d’abril com a data per reiniciar la competició de lliga i va ampliar el termini de la suspensió sense determinar cap dia en concret. Sí que va deixar clar en el comunicat que va fer que l’objectiu continua essent poder reprendre la lliga quan la situació sanitària ho permeti.

Els divuit clubs de l’ACB es van reunir ahir per videoconferència i el president de l’associació, Antonio Martín, va anunciar en el comunicat que havien avaluat els efectes del període de la suspensió temporal i que continuen treballant en els futurs escenaris. “En conseqüència l’ACB deixa sense efecte la data establerta del 24 d’abril i analitzarà en les pròximes setmanes l’evolució de la crisi sanitària per prendre decisions”, va anunciar Antoni Martín. El president de l’ACB també va deixar clara en la nota informativa la intenció dels clubs d’intentar acabar la lliga: “L’objectiu de reprendre la competició es manté intacte”, va dir, i hi va afegir que s’analitzarà la millor manera d’aconseguir-ho: “Assegurant sempre la salut de tots els participants”.

L’ACB havia ajornat les jornades 24 i 25 de la competició fins a principis de març, però després va ampliar la suspensió fins al 24 d’abril, i va anunciar que la voluntat de tots els clubs era reiniciar la lliga quan la situació sanitària a l’Estat espanyol ho permetés. Després de la reunió d’ahir s’han tornat a ampliar els dies de suspensió, però en aquesta ocasió no s’ha posat cap data d’un possible reinici.

En el mateix comunicat el president de l’ACB va expressar en nom de tots els clubs “el profund dolor pels estralls d’aquesta terrible pandèmia” i hi va afegir: “Acompanyem en el sentiment les famílies que l’estan patint i que no es poden acomiadar dels seus éssers estimats.”

SENSE DATA

El 24 d’abril queda sense efecte i no posen cap dia per al reinici de la competició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)