ACB

Thomas Heurtel estarà a punt per a la tornada

Bàsquet. El base del Barça, en una entrevista als mitjans oficials del club blaugrana, afirma que es troba bé tant a nivell físic com mental

Thomas Heurtel, lesionat en el turmell esquerre el mes de febrer, abans de la copa i poc després de superar una ruptura parcial en el tendó rotulià del genoll esquerre que l’havia mantingut en blanc des de l’estiu, ha explicat en una entrevista als mitjans oficials del FC Barcelona que està a punt per tornar a competir.

“Físicament em sento perfecte, però ens trobem amb aquesta trista situació. Em trobo bé a nivell físic i mental. I espero que tots vosaltres [referint-se als aficionats] també” diu.

El desig i la gratitud

El base francès, que en les dues anteriors temporades al Barça havia disputat 153 partits entre Lliga Endesa, Eurolliga, copa del Rei i supercopa, amb mitjanes de 10,8 punts a Europa i de 12,9 punts a la lliga, ha guanyat dues copes en les què va ser l’MVP.

“Li vull dir ala gent del Palau que mai he desitja tant jugar a bàsquet, que estic a punt per estar amb l’equip i competir de nou” afirma Heurtel, que hi afegeix: “vull enviar un missatge d’especial gratitud i suport a tots els sanitaris que ens ajuden cada dia. Sense ells no seria possible. Espero que la situació s’acabi com abans millor, que la gent es quedi a casa i superem junts aquesta situació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)