Eurolliga

Pau Gasol obre la porta del Barça

Bàsquet.

Pau Gasol ha admès per primera vegada que la possibilitat de jugar al FC Barcelona la propera temporada és una “opció atractiva” ja que li permetria preparar-se en condicions per afrontar l’última competició de la seva trajectòria, els Jocs Olímpics de Tòquio, ajornats fins a l’estiu del 2021. Gasol va parlar d’aquesta possibilitat en el popular podcast de l’NBA The Lowe de Zach Lowe.

Pau Gasol (1980) va jugar en el Barça entre el 1998 i el 2001 abans de fer el salt a l’NBA de la ma dels Memphis Grizzlies. “Jugar al Barça seria interessant però també és atractiu tornar a l’NBA”, ha dit el jugador, inactiu en els últims mesos per culpa d’una lesió al turmell. “Barcelona significa molt per mi.” L’ajornament dels Jocs ha estat una petita benedicció pel germà gran dels Gasol ja que la rehabilitació li complicava arribar a temps aquest estiu als seus cinquens Jocs Olímpics. El pivot de Sant Boi es va operar fa uns mesos i va deixar els Bucks, l’últim equip a l’NBA del blaugrana Nikola Mirotic.

Fa unes setmanes Marc Gasol també va admetre que li agradaria jugar una última temporada a Girona abans de retirar-se. De fet, va oferir al seu germà, tots dos són president i vicepresident del club, la possibilitat de recuperar-se a Fontajau. L’altra possibilitat és que ho faci a Catalunya, però no a Girona sinó al Palau Blaugrana a partir de la propera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)