Eurolliga

Pesic confia que l’equip tornarà la setmana vinent als entrenaments

Bàsquet.

L’entrenador del Barça de bàsquet, Svetislav Pesic, confia que l’equip pugui reprendre els entrenaments la setmana vinent amb vista al retorn a la competició. “Cada dia analitzo la situació amb els meus entrenadors i preparem poc a poc els entrenaments. Esperem que el proper dilluns o dimarts puguem reprendre’ls encara que sigui de forma individual”, ha afirmat el tècnic en unes declaracions a TV3.

El club confia en poder tornar al Palau Blaugrana l’11 de maig per entrenar en grups reduïts, sempre que la desescalada del confinament per la pandèmia de la Covid-19 es pugui dur a terme segons el previst.

El tècnic blaugrana també ha recordat els “molt bons” resultats obtinguts abans de l’aturada, en els quals l’equip va guanyar 16 partits consecutius, 10 ells en competició europea.

“Van ser grans resultats, però ja saps que al Barça això no n’hi ha prou. Al Barça només valen els títols. Guanyar l’Eurolliga és una motivació especial per a mi”, ha afegit Pesic.

En el cas que es compleixin els terminis previstos, la lliga ACB tornaria el cap de setmana de l’13 i 14 de juny amb una fase final de dues setmanes a partit únic, mentre que l’Eurolliga es disputaria entre el 4 i el 26 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)