FEB

Jordi Plà Comas serà el nou director esportiu del Bàsquet Girona

Bàsquet. El periodista vinculat a aquest diari des d’abans de la fundació d’El 9 Esportiu fins el 2018 agafarà les regnes del club que presideix Marc Gasol, un cop s’aixequi l’estat d’alarma

Jordi Plà Comas serà el nou director esportiu del Bàsquet Girona, un càrrec que començarà a exercir al club de Marc Gasol quan s’aixequi l’estat d’alarma.

El periodista especialitzat en bàsquet va formar part d’aquest diari des d’abans dels seus inicis (2001). L’estiu de fa dos anys va deixar-lo per centrar-se en els estudis de resolució de conflictes i mediació, del qual en té un postgrau. Fins ara, treballava a Càritas Girona.

Llicenciat en filosofia, el llagosterenc va col·laborar també amb mitjans especialitzats la primera dècada del segle XXI i té formació com a tècnic de bàsquet, esport del qual en va ser entrenador.

Tècnic d’acció social i comunitària, sempre va mantenir una molt bona relació amb figures destacades del món de la cistella com Joan Creus o l’actual entrenador del Barça, Svetislav Pesic, amb qui conserva una gran amistat des de l’etapa del serbi a Girona.

Curs 20/21

El Girona va anunciar la setmana passada que Àlex Formento, fins ara director esportiu i entrenador del primer equip, deixaria de compaginar les dues tasques i passaria a exercir la de la banqueta.

El Girona és segon al grup d’ascens de la LEB Plata i , si no es reprèn la competició, pujarà directament a la LEB Or. En cas que abans del 25 de maig es considerin que hi ha les mesures de seguretat necessàries es jugaria una fase en la què el club gironí tindria un sol partit que, en cas de guanyar-lo, li donaria l’accés a la segona categoria estatal.

Jordi Plà Comas dissenyarà en qualsevol cas la plantilla per al curs que ve, amb un gran coneixement del món del bàsquet i des d’una vessant en humanitats que suposaria un valor afegit molt ben vist en el club de Marc Gasol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)