FEB

César Aneas entrenarà a la Lliga Femenina, amb el Promete

Bàsquet. Es va fer càrrec del Femení Sant Adrià rellevant Glòria Estopà per mirar de salvar-lo i es va desvincular del conjunt lila quan era líder de la Lliga Femenina 2

César Aneas (Badalona, 1974) entrenarà el Campus Promete de la Lliga Femenina el curs que ve, segons ha anunciat el conjunt de Logronyo. És el primer fitxatge d’un entrenador de la lliga, que la temporada següent tindrà setze equips, que es fa oficial per a la temporada que ve.

Aneas torna d’aquesta manera a una banqueta de la màxima categoria, després d’ocupar el lloc de Glòria Estopà –n’era un dels assistents– les quatre darreres jornades del curs 18/19 amb l’Snatt’s Sant Adrià, amb qui no va poder mantenir la categoria tot i el 2-2 de balanç acreditat (68-67 a la pista de l’Araski en la seva estrena).

El Campus Promete tornava aquesta temporada que no s’ha pogut acabar a la lliga femenina i n’era el desè classificat amb 8 triomfs i 14 derrotes.

“Compta amb un gran coneixement del bàsquet femení, tant professional com de formació. És un entrenador convençut que el desenvolupament del talent esportiu es dóna atots els nivells si la jugadora està ben acompanyada, disposa de l’entorn adequat i es compromet amb la seva millora. Està clarament alineat amb el nostre model de club i es ajudarà a créixer” diu Fernando Ceña, el director esportiu del Promete, entitat en què destaquen l’experiència del badaloní, que ha fet tota la seva carrera a Catalunya.

La COVID-19

César Aneas, germà del president del Sant Adrià Pepe Aneas, es va desvincular de l’entitat del Besòs avui fa un mes quan l’equip era líder del grup B de Lliga Femenina 2 amb un balanç de 17 victòries i 4 derrotes i amb possibilitats serioses de recuperar la plaça de Lliga Femenina.

La competició no s’ha reprès des d’aleshores, quan ja s’havia aturat. De fet, si no hi ha una fase per pujar el mes que ve –la decisió de la FEB s’ha d’anunciar abans del dia 25 de maig– el Sant Adrià tornarà a la màxima categoria. El club adrianenc va perdre fa tres mesos el director esportiu, Dani Poza, que va marxar a la Unió Esportiva Mataró després de quinze anys a Sant Adrià de Besòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)