ACB

Luke Harangody es desvincula de la Penya

Bàsquet. L’aler pivot tenia contracte fins el 30 de juny

Luke Harangody deixa de ser jugador del Joventut després de l’acord al què ha arribat l’aler pivot nord-americà amb la Penya. El jugador de 2,03 m (1988) tenia contracte fins aquest 30 de juny.

El club verd-i-negre, que ja va perdre Tony Wroten fa deu dies, argumenta la decisió per motius personals del mateix Harangody, a qui no tanca la porta en un futur proper.

El segon any

Harangody va recuperar la il·lusió a Badalona el curs passat on va coincidir amb el tècnic Carles Duran, qui havia tingut al València la temporada anterior. Al Palau Olímpic va tancar el seu primer exercici amb unes mitjanes de 9,2 punts, 5,3 rebots i 11 de valoració i, aquest any, acreditava 8,5, 4,8 i 9,2.

Sense el jugador d’Illinois a la pintura ni Wroten al perímetre (11,3 punts, 4,5 assistències i 10 de valoració) la Penya es queda amb nou jugadors del primer equip, cap d’ells extracomunitari.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)