ACB

Pierre Oriola: “A poc a poc recuperarem la forma”

Bàsquet. El pivot i segon capità del Barça prioritza la salut al bàsquet i als diners

“Físicament es nota estar dos mesos aturat. A casa seguíem el pla de l’equip, però és complicat i diferent al que fem a la pista. La meva sensació és que semblava que estigués retirat, perquè em costava córrer, llançar a cistella... a poc a poc recuperarem el feeling i la forma.” Són les reflexions de Pierre Oriola (2,08 m 1992) als mitjans oficials del FC Barcelona, en què el segon capità explica com han estat els primers dies d’entrenaments a les ordres d’Svetislav Pesic. El pivot de Tàrrega parla també de les seves sensacions en la tornada al parquet de la Ciutat Esportiva.

La tornada

“M’ha sorprès, els primers tirs els vaig anotar, però després de cinc tirs estava ofegat. El tacte no el vaig perdre i em va sorprendre, però a nivell de físic i de ritme semblava un jugador retirat” reconeix un dels jugadors que més actiu es mostra en el seu joc..

“Hem de ser conscients que en el món passen moltes coses, que hem de tenir cura de la resta, de la gent que ens envolta. Tenir consciència que estem vivint un moment terrible, però ho hem de tirar endavant entre tots” és el missatge més social d’Oriola respecte la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19. En aquest mateix sentit, i respecte la tornada a les competicions, hi afegeix: “la principal preocupació de tots és la salut. Ara no importen el bàsquet ni els diners, sinó la nostra salut, la dels familiars. Si totes les mesures són correctes i podem tirar endavant, perfecte.”

“Mantenim les distàncies, perquè no es pot estar al 100% entrenant, però tenia ganes de veure’ns, d’entrenar i ens controlen el pes perquè estiguem en forma” explica Pierre Oriola sobre la presència de Pesic als entrenaments, que van començar aquest dimecres després que dilluns els jugadors es sotmetessin a les proves del coronavirus.

Físicament es nota estar dos mesos aturat. A casa seguíem el pla, però és complicat i diferent al que fem a la pista
Ara no importen el bàsquet ni els diners, sinó la salut. Si totes les mesures són correctes i podem tirar endavant, perfecte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)