FEB

Laia Palau seguirà el curs que ve a l’Spar Girona

Bàsquet. La base barcelonina està pendent de signar la seva renovació amb l’Uni

Laia Palau (1,82 m 1979) jugarà un tercer curs a l’Spar Girona, que ho farà oficial quan signi la renovació per a la següent temporada. La base barcelonina ho va apuntar a aquest diari el 25 de març quan es va anunciar que els Jocs de Tòquio –es convertirà en la en la jugadora de bàsquet més gran a disputar-los– s’ajornaven a l’estiu del 2021.

Lligada la continuïtat de la capitana de l’equip i de la selecció estatal campiona d’Europa l’estiu passat, l’Uni té Helena Oma, Marta Xargay, Maria Araújo i Julia Reisingerová per a la temporada que ve, en què el club vol disputar l’Eurolliga per tercer cop.

La direcció esportiva de l’Uni treballa amb l’objectiu de tancar una plantilla de garanties malgrat la rebaixa del pressupost per a la plantilla de l’Spar Girona. El club, que el mes que ve complirà 15 anys, ja va quedar molt tocat pels efectes del temporal Glòria el gener abans que la COVID-19 es convertís en la pandèmia que ha afectat tots els àmbits de la societat a nivell global.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)