FEB

El València anuncia la baixa de Rosó Buch

Bàsquet. L’escorta és una de les nou jugadores del conjunt taronja que van jugar l’últim partit del curs, contra l’Uni a la semifinal de copa, que no seguiran el curs que ve

Rosó Buch (Mataró, 1992) no seguirà al València el curs que ve, amb qui va signar fins a final d’aquest curs després de deixar l’Spar Citylift el mes de gener.

L’excapitana de l’Uni és una de les nou baixes del conjunt taronja, juntament amb Julia Reisingerová –torna a Girona un any després de ser la MVP de la final–, Robyn Parks, Jana Raman, Rebeca Cotano, Tamara Abalde, Joy Adams, Meiya Tirera i Irene Garí.

Rosó ha jugat onze partits amb el 16 a l’esquena de la samarreta taronja. Cinc a la lliga, quatre a l’Eurocopa i dos a la copa, el darrer contra l’equip del qual era la capitana, el 7 de març, en el que ha estat el seu darrer partit (77-60, 8 punts amb 1/1 triple i 12 de valoració en 22:30 sortint de banqueta).

Anna Gómez, Leticia Romero i María Pina han renovat recentment els seus contractes mentre Queralt Casas va signar fa un any per a tres temporades i Raquel Carrera, que fitxava com la MVP de la lliga femenina 2 amb el Celta per a cinc anys, torna després d’un any cedida a l’Araski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)