FEB

Alt-urgellenca d’adopció

Bàsquet. Geo Bahí complirà el vuitè curs –setè seguit– al Cadí, del qual és la capitana i referent en els majors èxits de la història del Sedis

“Ja em sento com a casa”, diu Geo Bahí (Girona, 1989), després de fer oficial la renovació amb el Sedis, amb qui tenia l’opció de pròrroga en el seu contracte. Serà la vuitena temporada de la pivot d’1,90 m al Cadí, pel qual va fitxar després de debutar a la lliga femenina amb l’Uni i estar-hi tres anys. La temporada a Burgos (2013/14) és l’única que ha passat fora del país –GEiEG, Segle XXI i Sant Adrià fins al 2009– i la que marca, amb la seva tornada a la Seu d’Urgell, l’inici d’una etapa que a vuit dies de fer els 31 anys tendeix a eternitzar-se.

“La temporada ha acabat d’una manera estranya, però tenim moltes ganes de retrobar-nos al Palau i de seguir creixent junts per aconseguir nous èxits”, diu una de les tres líders del millor Sedis de la història, juntament amb Andrea Vilaró i Yurena Díaz, el 2018/19. L’alera va marxar a l’Avenida i la base es va lesionar de gravetat el 30 de novembre. Amb elles, l’equip de Bernat Canut –satisfet amb la renovació perquè “entén molt bé la nostra filosofia”– va ser tercer a la lliga, va debutar a la copa (semifinals) i es va classificar per a l’Eurocopa. Bahí ha acreditat 4,5 punts, 3,3 rebots i 5,4 de valoració en 21 minuts a Europa i 7,3, 4 i 9 en 24 a la lliga femenina.

Laura Peña i Marina Lizarazu (bases) i Georgina Bahí (pivot) són les jugadores confirmades per al Cadí 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)