FEB

Rosó Buch, en l’operació sortida

Bàsquet. L’escorta és una de les nou jugadores que no continuen al València

Rosó Buch (Mataró, 1992) no continuarà el curs que ve al València, amb qui tenia contracte fins a final d’aquest curs després de deixar l’Spar Citylift al gener quan hi complia la quarta temporada. L’excapitana de l’Uni és una de les nou baixes del conjunt taronja, juntament amb Julia Reisingerova –torna a Girona un any després de ser l’MVP de la final–, Robyn Parks, Jana Raman, Rebeca Cotano, Tamara Abalde, Joy Adams, Meiya Tirera i Irene Garí.

Rosó ha jugat onze partits amb el València: cinc de lliga, quatre d’Eurocopa i dos de copa, el darrer contra l’equip del qual era la capitana, el 7 de març, en el que ha estat el seu darrer partit (77-60, 8 punts amb 1/1 triple i 12 de valoració en 22:30 sortint de la banqueta). A Girona va debutar en l’Eurolliga i, en competicions FEB, va fer 5,8 punts, 1,6 rebots i 4,2 de valoració en 18:15 de mitjana. A València, 7,6, 3,3 i 8 en 21:51.

Anna Gómez, Leticia Romero i María Pina han renovat recentment els contractes. Queralt Casas va signar fa un any per tres temporades i Raquel Carrera, que fitxava com a MVP de Lliga Femenina 2 amb el Celta per cinc anys, torna després d’un any cedida a l’Araski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)