FEB

Roberto Íñiguez signa amb l’Avenida

Bàsquet. Lliga Femenina. Domínguez és escollida millor base i Buch, cap a Gernika

El tècnic que va fer campió l’Uni Girona el curs 2014/2015 ha acceptat l’oferta de Perfumerías Avenida. Roberto Íñiguez ha signat per les pròximes tres temporades. El tècnic vitorià també va ser campió de la Lliga Femenina amb el Ros Casares el 2012, on va coincidir amb Sílvia Domínguez, i també amb l’Uni Girona, el 2015. L’entrenador vitorià ha entrenat també el Fenerbahçe, el Sopron d’Hongria i el Dynamo Kursk rus. Ha aconseguit una Eurolliga i ha estat en cinc Final Four de la màxima competició continental. Íñiguez, doncs, reforça el projecte de Salamanca, on substitueix Miguel Ángel Ortega, un dels principals rivals de l’Uni juntament amb el València. El tècnic vitorià Roberto Íñiguez va coincidir a València fa 10 anys amb la base Sílvia Domínguez.

Domínguez i Rosó

Sílvia Domínguez, màxima assistent de la lliga (5,64 assistències per partit) ha estat escollida la millor base de la Lliga Femenina, segons les votacions dels tècnics, de les capitanes i dels aficionats que han donat el seu vot a les xarxes socials. En deu anys al Perfumerías Avenida ha sumat un total de 13 títols estatals i internacionals, als quals ha sumat aquest any la copa de la Reina disputada a Salamanca.

D’altra banda, l’exjugadora gironina Rosó Buch s’ha compromès la temporada vinent amb el Gernika en un projecte també ambiciós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)