FEB

Marta Xargay deixa l’Spar Girona i el bàsquet per un temps indefinit

Bàsquet. La gironina s’havia incorporat a finals d’any a l’Uni, procedent del Dinamo de Kursk, i no preveu tornar a les pistes en cap cas en el que queda d’any 2020

Marta Xargay (Girona, 1990) no jugarà amb l’Spar Girona la temporada vinent. La polivalent jugadora gironina s’havia incorporat al club que la va impulsar a primera línia a finals de l’any passat, després de desvincular-se del Dinamo de Kursk i d’un període de reflexió personal durant el qual ja havia valorat prendre’s un temps de descans. xargay va signar pel que quedava de temporada i tres més, però amb una clàusula de sortida a final de cada temporada. Ara s’hi ha acollit.

A l’Uni, Xargay s’havia retrobat amb Sonja Petrovic (ara Vasic) i Laia Palau, amb les quals havia format el trio de perímetre que va ser campió de l’Eurolliga amb l’USK Praga). La desvinculació, una mala notícia que es temia des de feia dies, l’acaba de fer pública el club, que afegeix que la jugadora estarà un temps indefinit apartada de les pistes. És a dir, que Marta Xargay no competirà amb cap equip en l’inici de la temporada vinent i fixa la possibilitat de tornar a les pistes no abans del gener del 2021.

La gironina diu necessitar “més temps fora del bàsquet” i s’ha acomiadat amb un missatge a la seva afició: “Tota la situació que estem vivint amb aquesta pandèmia m’ha servit per pensar en mi i per aprendre a valorar encara més el realment important, com és la família i la salut. Porto més de 20 anys dedicant la meva vida al bàsquet, un esport que m’ha fet créixer no només com a professional sinó també en l’aspecte personal. I amb el que vull seguir creixent, però per això, necessito agafar-me un temps de descans. Per això he decidit parar fins a almenys el gener de l’any que ve, de 2021. Vull donar-li les gràcies al club, a l’Uni Girona, pel seu suport i per l’oportunitat que m’ha donat aquesta temporada i a tots els aficionats per com m’han acollit. I per descomptat, vull donar-li les gràcies també a totes les meves companyes i la meva família, pel seu suport. Espero que seguim recuperant la normalitat a poc a poc i que tornem a estar junts aviat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)