NBA

El 31 de juliol, data objectiu de retorn de l’NBA

Bàsquet.

El periodista Shams Charania, de The Athletic, ha fet un tuit en què assegura que el comissionat de la NBA, Adam Silver, ha informat a la junta de propietaris de franquícies de l’NBA, el Board of Governors, que l’objectiu és reprendre la temporada 2019-20, suspesa per la pandèmia de l’coronavirus, el divendres, 31 de juliol. La competició es va suspendre l’11 de març.

Ara mateix, 24 equips de l’NBA ja han reobert les seves instal·lacions perquè els jugadors puguin tornar a entrenar-se. Sis encara no ho han fet. El complex recreatiu Walt Disney World, a Orlando, segueix sent vist com el gran favorit per albergar els partits. Es contemplen diferents models de competició amb 16 –play-off directe–, 20 amb una fase de grups prèvia o 22 rescatant fins i tot partits de la fase regular abans d’entrar en la fase decisiva per determinar els classificats pels play-off. Perd força la possibilitat de reunir els 30 conjunts. Si la competició finalment es reprèn el 31 de juliol la idea és que no acabi més enllà d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)