FEB

“Som or !” la celebració virtual tot esperant la normalitat

Bàsquet. El Girona, amb jugadors i cos tècnic, commemora l’ascens a la LEB Or amb una trobada virtual

El Bàsquet Girona ha celebrat l’ascens a la LEB Or, certificat dilluns, amb una rua virtual en la què cadascun dels jugadors i tècnics han apuntat l’orgull de formar part d’aquest grup, en què tots han destacat en la unió el factor clau de l’èxit.

Joan Danés ha aparegut enmig de Fontajau vuit, sense ni tant sols parquet, i ha començat a conduir un espectacle que ell mateix ha qualificat d’imprescindible perquè l’afició celebri l’ascens amb l’equip. Vist el vídeo commemoratiu i la intervenció dels patrocinadors del club, Marc Tresserres s’ha afegit com a segon presentador i, tot seguit, els dos conductors han anat presentant els membres de la plantilla, tots amb la gorra en què es podia llegir el “Som Or” i xocant la mà dreta a la càmera des d’on intervenien, abans de deixar un petit missatge de felicitació col·lectiva.

La trobada virtual, amb 25 protagonistes, ha comptat amb un segon vídeo de felicitació, en aquest cas de les entitats relacionades amb el club.

Els parlaments

Max Esteban ha obert el foc, desitjant salut a tots i agraint el suport de l’afició i la ciutat que ha descobert aquest curs.

L’aler que venia del Barça B ha passat el torn a Graham, la darrera incorporació de l’equip. Les felicitacions s’han anat succeint, amb el desig de trobar-se aviat i amb tota l’afició.

Tots els estaments del club han estat anomenats al llarg dels parlaments, el primer brindis –tots tenien una cervesa d’un dels col·laboradors del Girona– dels quals ha vingut de la intervenció de Sergi Costa, un dels dos supervivents de la plantilla del primer curs a LEB Plata juntament amb Cosialls.

Antonio Hester i Menno Dijkstra han apuntat que la temporada és històrica, però no se n’han acabat de sortir per dir unes paraules en català.

Víctor Moreno ha estat el primer en pronunciar-se respecte la proximitat del club, ara a LEB Or, amb l’ACB, quan ha dit que està més a prop d’on es mereix.

Àlex Formento ha apuntat la figura de Marc Gasol, fent que el club fos na realitat i li ha agraït la confiança al seu president. “L’èxit és de tots” ha dit per apuntar la tasca del personal del club i els entrenadors de la base, abans de destacar la feina i el compromís dels jugadors des del primer dia. “Ni un dia he arribat a l’entrenament i no els he trobat positius. Ha estat molt fàcil i a la pista la solidaritat en el joc ha estat la clau. És molt difícil de veure” ha dit abans d’afegir els ajudants al capítol d’agraïments. La implicació dels estrangers és una altra de les causes de l’èxit que ha apuntat el tècnic, que també ha destacat e suport de la seva família i la tasca dels jugadors de la base, a qui ha fet cantar una cançó.

“Qui no vulgui cantar que balli” ha dit Gerard Sevillano. La Masovera, que canta l’afició en els tirs lliures dels rivals, ha estat el tema escollit abans que tots els que hi intervenien botessin a petició dels aficionats que seguien la transmissió.

Sevi ha destacat la unió del grup i la qualitat de tots els estaments del club, inclosa l’afició: “Ha estat un goig veure cada dia més gent, la grada d’animació i els Engaviats”. El líder de l’equip en punts i valoració aquest curs ha dit que preferiria estar en un bus, a Fontajau o al balcó de l’Ajuntament i ha reiterat el desig de celebra-ho tots junts abans d’un segon brindis.

El capità Albert Sàbat ha mostrat la gratitud a tots per anar tots a una. “Em fa molt feliç i sent d’aquí no puc estar més orgullós. Com a aficionat i jugador gironí fa anys que vam viure un cop molt dur i no vull deixar d’agrair a Marc Gasol que estiguem a aquí”.

Una nova sèrie de felicitacions d’entitats gironines, patrocinadors, clubs i equips de la base.

Les preguntes

L’ascens des del confinament és una situació no esperada segons ha respost Víctor Moreno a la primera pregunta dels espectadors. “No ho podíem imaginar” ha dit el madrileny. Sevillano ha dit que el cos tècnic s’havia de rapar el cap i algun d’ells, com Àlex Formento, s’ha aixecat la gorra per demostrar que ho havia fet. Arnau Sacot i Miki Fuentes són els dos que no ho han complert i l’entrenador els ha amenaçat advertint-los que en els seus anteriors ascensos el que no ha complert la promesa no ha tingut mai més sort.

Sergi Costa ha explicat que el Catan ha estat el joc amb què s’han entretingut aquest curs durant els viatges, substituint els de cartes de la temporada passada.

La celebració ha acabat amb una onada, al segon intent i després d’ensenyar tots la gorra perquè se’n pogués llegir el missatge. Un tercer brindis per celebrar “Som or” ha tancat la rua virtual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)