ACB

“Vull tornar la confiança que la Penya ha tingut en mi”

Bàsquet. ACB. Shawn Dawson, després de dos anys en què s’ha trencat els lligaments creuats i el tendó d’Aquil·les, ja està a punt per reaparèixer, però no ho farà fins a la pretemporada

Shawn Dawson (12/12/1993) va fitxar per la Penya fa dues temporades i després de 18 jornades va patir una greu lesió, en trencar-se els lligaments creuats anteriors del genoll dret. Havia fet 11,7 punts, 4,2 punts i 10,2 de valoració i era una de les revelacions del curs. Després de set mesos de recuperació, va reaparèixer, amb tanta mala sort que en el primer partit només va poder jugar tres minuts abans de trencar-se el tendó d’Aquil·les. Tot i així, el Joventut li va oferir un contracte per una temporada més. Després de dos anys de treball intens físic però sobretot psicològic, el jugador ja torna a estar punt. No estarà en la final a 12, perquè no se’l forçarà, i sí que estarà a punt per a l’inici de la pretemporada. “Fa ja set setmanes que entreno a un bon nivell i tinc moltes ganes de començar el curs vinent per demostrar que ja estic recuperat. Vull tornar a la Penya la confiança que han tingut en mi en tornar-me a fer contracte, tot i la lesió que vaig tenir.”

NBA 2K i ‘professor’

Dawson, que viu sol a Badalona, ha tingut un confinament força actiu. D’entrada, va participar en una competició en una lliga virtual de l’NBA 2K en una iniciativa del Joventut amb els seus aficionats, que jugaven de forma virtual contra els seus ídols: “Ha estat una gran competició, però he perdut en semifinals en tres partits, però ens ho hem passat molt bé. Ara, no tornaré a escollir l’equip dels Sixers perquè no em va donar sort.” Després, també ha fet de professor d’anglès. Amb els alumnes de sisè de l’escola badalonina dels Salesians. Els joves estudiants van fer diferents preguntes en anglès al jugador de la Penya dins una iniciativa des de fa anys fa el club verd-i-negre amb el lema Entrevista al teu ídol.

Patrocini

Penya B amb la plaça de l’Arenys

Una de les novetats del curs vinent serà que el Joventut tindrà una Penya B en la lliga EBA. Fins ara, havia tingut el Badalonès en la lliga EBA com a vinculat i, anteriorment, l’Arenys. El club verd-i-negre volia tenir un vinculat en què poguessin jugar sis júniors per compaginar els dos equips i així créixer. Amb el Badalonès no hi va haver acord, i l’opció que hi ha ara mateix és tenir la plaça de l’Arenys, que ha renunciat a l’EBA, i tenir un filial més a banda del Prat en LEB Plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)