ACB

A Calathes el volen; a Sloukas no

Bàsquet. ACB. El Barça farà pocs canvis i el Madrid recupera Alocén però no fitxarà el base del Fenerbahçe

La crisi econòmica que ha generat el coronavirus ha fet que els dos grans de l’ACB hagin hagut de frenar operacions previstes i viure un estiu molt atípic. El Barça tenia la intenció de fer pocs canvis, però després del que ha passat encara en farà menys. Igualment serà una plantilla top perquè mantindrà els grans referents amb retocs de luxe com el que es vol, Calathes. Acaben contracte tres jugadors: Pangos, Tomic i Kuric. L’únic que segur que no continua serà el canadenc, mentre que amb el croat i el nord-americà es negociarà a la baixa. Oriola té un any més opcional que s’executarà i es buscarà sortida amb Pustovyi, que té mil pretendents a l’ACB i a Europa. De la resta hi haurà poques sorpreses. També s’està pendent de veure si Bolmaro marxa a l’NBA. Si es queda serà el tercer base. Si no, Higgins, Ribas o Hanga serien els directors de joc en cas de necessitat. Amb la resta de jugadors hi ha la intenció de renegociar les condicions dels contractes, cosa que no serà fàcil sobretot als que els queda només un any i saben que la rebaixa no anirà lligada a una ampliació dels anys de contracte.

Madrid, en blanc

Tot i sonar Sloukas com a futur base blanc, la realitat és que és més el base grec que no vol continuar en el Fenerbahçe que no pas interès del Madrid, que ara mateix no el vol. Avui es podria fer oficial la renovació de Thompkins. Els blancs ja ho han fet amb Reyes –a qui el club li havia preparat actes de comiat però en no poder-se fer tindrà un curs més per dir adeu– i amb Carroll. De base hi haurà Campazzo, Laprovittola i Alocén, que el recuperen després d’un any de cessió al Saragossa. Llull, Deck, Rudy, Carroll, Taylor, Causeur i, en el joc interior, Tavares, Thompkins i Garuba. Mejri serà l’únic sacrificat i Prepelic no el recuperaran després d’un any de cessió al Joventut.

0

fitxatges

farà el Madrid

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)