FEB

Jordi Plà Comas assumeix la direcció esportiva del Girona com un repte

Bàsquet.

El Bàsquet Girona ha presentat avui el seu nou director esportiu, el llagosterenc Jordi Plà Comas, que es va especialitzar en la informació de bàsquet en aquest diari des del 2001 i, l’estiu de fa dos anys, va deixar-lo per centrar-se en els estudis de resolució de conflictes i mediació. Plà ha admès que el nou càrrec suposa una gran responsabilitat i també un repte “no només professional sinó també personal.” El nou director esportiu, càrrec que exercia Àlex Formento –que ara se centrarà en la seva tasca d’entrenador–, ha al·ludit al canvi que suposa participar en una roda de premsa des de l’”altre costat”. “Ser aquí em fa respecte però no por. Potser el canvi més rellevant serà la gestió del grup d’entrenadors en el dia a dia.”

Respecte la plantilla que afrontarà la temporada 2020/21 el nou director esportiu admet que hi haurà una certa continuïtat, tot i que de moment només un jugador, Albert Sàbat, té contracte. “Cal donar un component de continuïtat al grup d’aquest any, està clar que no podem canviar deu jugadors”. En aquest sentit sí que ha admès, per exemple, que Robert Cosialls, per la progressió que ha mostrat, és un dels jugadors que li agradaria mantenir. Sobre la diferència entre la capacitat atlètica dels jugadors ela LEB Or i la LEB Plata –a la qual ja va fer referència Marc Gasol– Plà assenyala que s’intentarà portar alguns jugadors que aportin precisament aquest component físic que exigeix la nova categoria.

El vocal esportiu de la junta, Oriol Solà, ha admès que un cop “celebrat” un ascens tan inusual el club ja s’ha posat a treballar en la confecció de la plantilla. També ha dit que Plà tindrà sobretot al seu costat els entrenadors Jesús Escosa i Marc Pena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)