ACB

El Baxi Manresa incorpora el pivot Martynas Sajus

Bàsquet. El Joventut Badalona renova a Conor Morgan

El Baxi Manresa ha fitxat el pivot lituà Martynas Sajus, provinent del Lietkabelis de Lituania. Martynas Sajus te 24 anys, fa 2,08 m i ha signat per una campanya. Els aficionats manresans ja el van poder veure en acció en la Champions League quan es va enfrontar al conjunt del Bages. En la seva darrera temporada en el Lietkabelis ha fet 8,9 punts i 4,9 rebots de mitjana. Es va formar en les categories inferiors del Zalgiris i ha jugat dues temporades en la lliga polonesa. És la segona incorporació del Baxi manresa després de la de Scott Eatherton, el MVP de la Bundesliga alemanya.

El Joventut de Badalona ha renovat el contracte a l’ala-pivot Connor Morgan, ha signat fins el 30 de juny del 2021 amb opció a un altre temporada. El canadenc, de 25 anys, es va incorporar a La Penya l’estiu del 2018 i acabava contracte aquest estiu. En les seves dues temporades a l’equip badaloní ha tingut bones actuacions, i en l’última ha fet 9,5 punts i 3,6 rebots de mitjana en l’ACB, i 8,7 punts i 3 rebots a l’Europa Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)