NBA

Vist i plau del sindicat de jugadors al nou format del final de lliga

Bàsquet. L’NBPA (Asociació Nacional de Jugadors de Bàsquet) vol tancar alguns serrells amb la patronal la setmana que ve

L’Associació Nacional de Jugadors de Bàsquet (NBPA) dóna el vist i plau a la proposta d’acabar la lliga al Disney World d’Orlando amb 22 equips, des del 31 de juliol i amb les vuit darreres jornades de la lliga regular i el play-off. El sindicat de jugadors ha de tancar ara els serrells de la solució escollida per la patronal, com la bombolla en la què hi haurà 1.600 persones inclosos familiars dels jugadors, fins a tres per cap.

“La Junta de Representants de Jugadors de l’Associació Nacional de Bàsquet (NBPA) aprova noves negociacions amb la NBA en un escenari de retorn a la competició” diu el comunicat del sindicat, que hi afegeix un matís: “queden detalls per negociar així com l’acceptació de l’escenari, que requeriria que totes les parts arribin a un acord”.

El calendari

La directora executiva del sindicat, Michele Roberts, ha avisat els jugadors que les dates del curs que ve formaran part d’aquestes negociacions. Perquè l’NBA preveu començar per Nadal –aquest curs s’ha d’acabar el 12 d’octubre–, en cap cas abans del desembre. Però amb els Jocs l’estiu del 2021 les grans figures de la lliga no podrien acudir a la cita olímpica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)