Eurocopa

La Penya demana una plaça per a l’Eurocopa

Bàsquet.

L’Eurolliga anunciarà dilluns la llista de 24 equips que disputaran l’Eurocopa 2020/21, una competició que el Joventut aspira a jugar per segona temporada seguida. És, de fet, un dels 32 clubs que s’hi ha inscrit oficialment però fins el mateix dilluns no sabrà si és un dels escollits. Els únics que tenen una plaça segura són els que s’han classificat per als quarts de final d’aquesta temporada.

L’Eurolliga no s’esperarà a que acabin l’ACB o la Bundesliga per tenir la llista de participants. La Penya té alguns punts a favor però també en té en contra. L’equip que va eliminar els badalonins és el Tofas Bursa, que tindria una plaça fixa però que ha decidit jugar la FIBA Champions League. La posició actual del Joventut a l’ACB, però, és el 12è lloc de la fase regular, fet que no li juga a favor al davant d’altres equips de la lliga que també volen jugar l’Eurocopa. El club, amb tot, creu que la condició d’”històric” del bàsquet europeu i el fet que disposició d’unes de les millors instal·lacions entre els equips aspirants són punts a favor seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)