ACB

Pesic, “molt content” amb la motivació del Barça

Bàsquet.

El tècnic del Barça Svetislav Pesic es mostra “molt content” per comprovar “com el seu equip” afronta el repte de la Lliga Endesa, la fase final de la qual s’inicia la setmana que ve a València. “Hem de veure si només amb la motivació és suficient. Estic molt content, més que abans, de veure com l’equip ha agafat aquest repte. Un més, per demostrar que podem tornar a guanyar. Estem concentrats i jo com a entrenador estic amb moltes ganes”, ha dit el serbi.

L’equip ha sortit avui dijous amb direcció a València amb setze jugadors, catorze del primer equip més Leandro Bolmaro i Sergi Martínez. Pesic, en unes declaracions als mitjans del club blaugrana, ha comentat que el sistema de competició de la lliga espanyola és únic tant aquí com a tot Europa. “Hem de jugar un mínim de cinc partits en nou dies. El nostre grup és molt dur, molt competitiu, exigent”, ha dit l’entrenador del Barça.

Pesic ha recordat que els catalans jugaran contra els millors equips del campionat. “No hi ha cap equip dolent en aquesta competició que l’ACB ha trobat i cada equip pot guanyar cada dia. Des del primer partit cal adaptar-se”, ha insistit. “Tenim molt respecte per tots els equips i de moment només podem pensar en el primer partit. Tàcticament i físicament hem de preparar-nos bé, oblidar el partit anterior, i només pensar en el que serà el pròxim partit”, ha argumentat.

El tècnic del Barça creu que tots els jugadors han donat el màxim en aquest període. “Tots han trobat la motivació addicional després de ser primers en la Lliga Regular, amb un 70% de partits disputats fins llavors. Això no val i som l’únic equip que no tenim classificació, no sabem on som, només que hem de jugar una nova competició i aquesta és la raó per la qual tots els jugadors estan motivats”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)