ACB

Bouteille, el botxí de la Penya

Bàsquet. ACB. Fa una exhibició amb 15 punts en 4 minuts (del 67-70 al 73-86) i enfonsa un Joventut fos

El Joventut va perdre, però amb el cap ben alt. Els verd-i-negres van tornar a deixar-s’hi la pell, ho van donar tot jugant al màxim, però ja no se’ls pot demanar gaire més. Sense dues rotacions de qualitat com eren Harangody i Wroten, el tècnic Carles Duran està utilitzant tots els seus homes, però alguns amb minutatge alt, jugant tres partits en cinc dies. Van tornar a fer un bàsquet de nivell, sobretot en un primer quart de cine, però no va ser suficient. L’Unicaja, amb dotze jugadors de talent i sobretot físic, va anar desgastant els verd-i-negres, que en el darrer quart van notar que els faltava benzina. L’estocada definitiva la hi va posar Bouteille, per qui l’Unicaja va pagar un traspàs per endur-se’l a mig curs del Bilbao. En quatre minuts de fantasia, el francès va ser capaç d’anotar 15 punts amb cistelles d’una dificultat extrema, dignes d’una estrella. Del 67-70, el marcador es va disparar fins a un 73-86, i allà es va acabar el matx. Tot i així, si alguna cosa es pot dir d’aquesta Penya que il·lusiona i que fa un bàsquet alegre és que no es rendeix mai. Quan semblava morta, va treure forces d’on ja no en quedaven i va intentar una remuntada ja impossible. La Penya és virtualment fora de les semifinals; jugarà la nit de la revetlla de Sant Joan (21.30 h) contra el Tenerife i tancarà la fase regular contra el Baskonia.

El duel va arrencar amb una Penya sorprenent (14-3), amb un 6/6 en tirs de camp. Però l’Unicaja es va despertar i va igualar el matx aprofitant els seus centímetres i quilos dins la pintura amb segones oportunitats. A més, la Penya va estar amb un 1/10 triples definitiu. En el descans, 36-39.

En el segon temps, els malaguenys van sortir llançats i van obrir un forat de 10 punts (56-66). La Penya semblava morta, però, liderada per l’encert de Morgan, amb 9 punts consecutius –dos triples i un 2+1–, va tornar a dins del matx (67-70). Però llavors va aparèixer Bouteille i ell solet va enfonsar la resistència d’una Penya que va acabar fosa i a la qual el desgast físic ja passa factura.

LA DADA

15
punts
va anotar Axel Bouteille en només 4 minuts quan el resultat era de 67-70, i va sentenciar amb 73-86. Van ser 15 punts d’un nivell espectacular.

ELS VESTIDORS

En l’últim quart hem encaixat massa punts. Ens en refarem perquè anem a totes fins al final
Neno Dimitrijevic
BASE DEL JOVENTUT
L’equip ha estat dins del partit en tot moment; n’estic molt orgullós. Treballem pel present i pel futur
Carles Duran
TÈCNIC DEL JOVENTUT
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)