NBA

Vince Carter es retira després de 22 anys en la NBA

Bàsquet. Va debutar en els Toronto Raptors l’any 1998 i s’acomiada en els Atlanta Hawks als 43 anys

L’escorta Vince Carter ha anunciat la seva retirada oficial després d’haver disputat 22 temporades en la NBA, en vuit equip diferents. El veterà jugador de 43 anys militava actualment en els Atlanta Hawks, un equip que ja s’ha quedat fora de la lluita per entrar en els play-off i no tornarà la competició el proper 30 de juliol.

Vince Carter va arribar als Hawks fa dues temporades i havia dit que la campanya 2019/20 seria la darrera, però després va acceptar continuar una més. Amb l’aturada de la competició en el mes de març per la pandèmia del coronavirus Vince Carter ha decidir que era el moment de deixar-ho i ha manifestat que el final sobtat va ser dur, però que ara à en pau amb la decisió de retirar-se.

Vince Carter va néixer a Daytona Beach (Florida), el 26 de gener del 1977. L’any 1998 va ser escollit en la cinquena posició del draf per Golden State Warriors i va ser traspassat ràpidament als Toronto Raptors amb els que va debutar a la NBA. Després també va jugar en els Brooklyn Nets, els Orlando Magic, els Phoenix Suns , els Dallas Mavericks, els Memphis Grizzlies, els Sacramento Kings i els Atlanta Hawks. Ha estat vuit vegades en els All Star i ocupa el dinovè lloc en la història dels anotadors de la NBA amb 25.728 punts. També va ser el rookie de la lliga l’any 1999. A l’inici d’aquest 2020 es va convertir en l’únic jugador de la NBA que ha jugat partits en quatre dècades diferents. Acaba la seva carrera amb una mitjana de 16,7 punts, 4,3 rebots i 3,1 assistències per partit.

En aquestes 22 temporades no ha guanyat mai l’anell de campió de la NBA, però l’any 2000 va formar part de l’equip dels Estats Units que va guanyar la medalla d’or olímpica a Sidney.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)