ACB

El Barça apallissa el Burgos (98-84) i és finalista de l’ACB

ACB. Els blaugrana han arribat a dominar de 19 punts (83-64) sent molt superior al seu rival

Amb Josep Maria Bartomeu a la graderia el Barça s’ha classificat per la final de l’ACB després de superar amb autoritat al Burgos (98-84) i es jugarà dimarts (20 h #Vamos) el títol. El rival sortirà del duel que disputarà aquest vespre el Baskonia i el València.

El Barça, que ha repartit els minuts sense que cap jugador hagi superat els 23 minuts de joc, ha començat llançat amb Hanga de titular. Un triple de Mirotic i l’explosió de Tomic ha fet que de sortida els blaugrana han endossar 8-0. Ha despertat el Burgos amb un 0-8 (8-8) però la intensitat i presència física dels de Pesic han tornat a respondre amb un altre 9-0 (17-8). Un triple de Claver, el tercer del Barça en el primer quart, va situar la màxima (21-10). La renda però s’ha disparat per agafar un màxim avantatge de 16 punts (35-19). Però ha reaccionat el Burgos amb un Lima absolutament a tot arreu anotant i defensant mentre que Benite, que portava 0/5 tirs de camp, ha començat a anotar i Fitipaldo ha dirigit amb classe. Un cop de dits involuntari de Tomic en el rebot d’un tir lliure ha servit per empatar el matx (41-41).

Al segon temps els blaugrana han intensificat la seva defensa física per tapar un dels principals perills del Burgos com era Ferran Bassas (dos punts i portava una mitjana de més de 10 a la fase final). Els de Pesic han agafat més de 10 punts de diferència amb un Mirotic intractable (18 punts) i un Claver toterreny (10). El temps mort de Peñarroya era obligat (67-56). Només començar el darrer quart Heurtel, que ha fet dobles figures amb 14 punts i 11 assistències, ha igualat la màxima renda (74-58) i allà s’ha acabat el matx. La diferència més gran han estat de 19 punts (84-65).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)