ACB

El Baskonia serà el rival del Barça a la final (73-75)

ACB. Loyd ha fallat el triple a l’últim segon que hauria donat el bitllet al València per a la final

Loyd ha errat el triple que hauria donat el bitllet per a la final de l’ACB al València i el Baskonia serà el rival de Barça a la final de dimarts (20 h).

El matx ha començat amb un València dominador tot i la baixa d’Alberto Abalde per lesió, un dels millors de la fase final. Els de Jaume Ponsarnau han frenat defensivament al Baskonia que només han pogut anotar 12 punts al primer quart. El Baskonia ha vist com els valencians el dominaven amb autoritat (41-30) tot i la lesió de Labeyrie al turmell a mig partit. Però ha entrat a pista Dragic per fer el seu millor partit del curs i retallar la diferència (42-41). Els de Ponsarnau, que portaven 0/4 triples, ha despertat des de la línia de 6,75 metres i n’ha començat a anotar triples per agafar vuit punts de renda (53-45). Però han aparegut homes claus com Shengelia i Shields per tornar a donar vida als vitorians (53-52). A partir de llavors màxima igualtat fins als darrers instants i on s’ha decidit amb un final d’infart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)