FEB

Júlia Soler jugarà en el primer equip de l’Uni

Bàsquet.

La banyolina Júlia Soler (1m81, 2001) és l’aposta de futur de l’Uni Girona per a la temporada 2020-2021 ja que el club ha decidit pujar-la definitivament al primer equip després d’una temporada en el GEiEG a la Lliga Femenina on ha estat una de les jugadores més destacades de la temporada.

Soler, que va iniciar la temporada aconseguint l’or a l’europeu sub-18 de 3×3, juntament amb les seves companyes d’equip Laura Méndez i Laia Moya, ha acabat la seva primera campanya com a sènior amb 9,7 punts, 37,6% d’encert en tirs de camp, 3,5 rebots i 4,9 de valoració en 20 minuts de mitjana.

La del Pla de l’Estany també ha estat una de les vinculades habituals en les convocatòries d’Eric Surís pel primer equip. El seu debut amb el primer equip va arribar al setembre a la final de la Lliga Catalana, copa que l’equip va alçar a la Seu d’Urgell. A la Lliga Femenina va debutar l’1 de març contra el Nissan Al-Qázeres. La seva estrena europea va arribar en la 13a jornada de l’Eurolliga contra el Famila Schio a Fontajau.

Soler és la desena jugadora confirmada per a la plantilla de l’Spar Girona per a la temporada vinent, juntament amb Paola Ferrari, Sonja Vasic, Chelsea Gray, Laia Palau, María Araújo, Helena Oma, Frida Eldebrink, Julia Reisingerová i Adaora Elonu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)