ACB

El Barça perd el títol de l’ACB a 3,2 segons pel final (67-69)

ACB. Mirotic ha estat eliminat per faltes a cinc minuts pel final acabant amb un 4/13 en tirs de camp

El Barça ha perdut la lliga ACB en un final d’infart contra el Baskonia que ha anotat una cistella per un error greu de Kuric en la defena sobre Vildoza a 3,2 segons pel final. El Barça ha trobat a faltar el seu gran líder Mirotic que ha acabat amb 4/13 tirs de camp.

Els blaugrana han sortit amb un Mirotic (6 punts) consecutius (7-4) però les pèrdues dels blaugrana han permès renéixer al Baskonia que s’ha posat per davant (9-15). Però llavors hi ha hagut el factor desequilibrant de la primera meitat: l’entrada d’Heurtel. El francès ha anotat set punts seguits i ha liderat un 17-2 (26-17). La renda s’ha mantingut amb Shengelia sense anotar i amb Mirotic fallant els cinc tirs del segon temps. Al descans tot estava obert (39-33).

La sortida del vestidor del Baskonia ha estat explosiva i un triple de Vildoza ha servit per empatar el matx (41-41) i el mateix base argentí ha posat per davant els vitorians després d’una tècnica a Pesic per protestar. Dragic ha aparegut amb un triple (43-47) amb un 3/4 triples dels d’Ivanovic consolidant un 4-14 de sortida. Heurtel ha tornat a donar vida als blaugrana (47-47). El Baskonia semblava fer una petita estirada (54-58) però Higgins ha aparegut per fer un triples i un 2+1 (60-58). Pesic però s’ha despistat i ha mantingut Mirotic amb quatre faltes i ha estat eliminat amb la cinquena. A més, els blaugrana han perdut moltes pilotes (17). Baskonia ha perdonat amb 62-64 en errat tres triples llançats sols i Heurtel ha empatat (64-64). En un final d’infart un error greu de Kuric en la defensa sobre Vildoza, qui li ha fet una porta enrere, ha estat clau a 3,2 segons pel final El Barça ha tingut temps per llançar un triple però Higgins ha fallat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)