ACB

Brodziansky, el primer fitxatge de la Penya

Bàsquet. El pivot eslovac de 26 anys i 2,10 m d’alçada firma per dues temporades. Ja coneix la lliga ACB perquè arriba provinent del Monbus Obradoiro, on ha jugat les dues darreres campanyes

El Joventut de Badalona ha fet públic el seu primer fitxatge de la temporada 2020/21. Es tracta del pivot eslovac Vladimir Brodziansky. Ja coneix la lliga ACB perquè arriba provinent del Monbus Obradoiro, i ha firmat per dues temporades. Vladimir Brodziansky té 26 anys, fa 2,10 m d’alçada i en les dues darreres campanyes ha militat al conjunt gallec.

El pivot eslovac va debutar en la màxima competició de la lliga del seu país amb el Prievidza (2013), va estar a la Canarias Basket Academy de Las Palmas de Gran Canaria, i l’any 2014 va iniciar la seva etapa universitària als Estats Units, un any al Pratt Community College i tres a la Universitat Cristiana de Texas. No va ser escollit en el draft de la NBA del 2018, i al mes de juliol va fitxar pel Monbus Obradoiro, amb qui ha jugat les dues darreres temporades en la lliga ACB.

En aquesta temporada 2019/20 que acaba de finalitzar Vladimir Brodziansky ha fet una mitjana de 12,7 de punts, 4 rebots i 14 de valoració en els 23 minuts i 11 segons que ha jugat de mitjana per partit. Amb el conjunt de Santiago de Compostel·la, el pivot eslovac ha protagonitzat bones actuacions i en la seva primera temporada, la 2018/19, va ser nomenat jugador de la jornada de la lliga ACB en dues ocasions.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)