FEB

Mireia Daura, la quarta peça del GEiEG Uni

Bàsquet. La pivot barcelonina (1,85 m, 1999) va arribar a Girona el febrer

“Tinc moltes ganes de tornar a competir després de l’aturada pel coronavirus i què millor que fer-ho en un club tant gran com el GEiEG Uni” són les impressions de Mireia Daura (1,85 m, 1999) sobre la seva renovació amb l’entitat grupista, a la qual hi va arribar aquest hivern provinent del Lima-Horta.

La pivot barcelonina només ha jugat dos partits amb el conjunt gironí (7 punts, 6 rebots i 10 de valoració en 19:59 en total), que la va donar d’alta a finals de febrer per substituir Fatou Cissé, que havia marxat al Sant Adrià.

Lluïsos, Barça CBS i Sant Adrià són els anteriors clubs de Dausa abans de fitxar pel Lima-Horta, amb qui va debutar a la Lliga Femenina 2 el 2017 després d’una experiència als Estats Units amb la Farleigh Dickinson University de la NCAA D1.

Vane González i Helena Condom a dins i Núria Bagaria en el lloc de base són les jugadores que el GEiEG ni ja tenia confirmades per al seu segon curs a la segona categoria estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)