ACB

Ferran Bassas és el segon fitxatge del Joventut

Bàsquet. El base barceloní de 28 anys format en el planter de la Penya torna a casa provinent del San Pablo Burgos i signa per tres temporades

El Joventut Badalona ha fet la segona incorporació amb el fitxatge del base Ferran Bassas, que es va formar en el planter de la Penya i que torna a casa. El barceloní, de 28 anys i 1,81 m, ha signat per tres temporades i arriba provinent del San Pablo Burgos on ha jugat aquesta darrera campanya. Ferran Bassas ha jugat més de 22 minuts per partit, i ha fet unes mitjanes de 8,5 punts, 4,4 assistències i 10,5 de valoració.

Ferran Bassas va debutar a la lliga ACB amb el Joventut la temporada 2011/12 i després va estar en el Prat, equip vinculat a la Penya, i tres any a l’Oviedo en la lliga LEB. La temporada 2016/17 es va incorporar a l’Iberostar Tenerife de la Lliga ACB en el que va estar tres temporades i amb el que va guanyar la FIBA Champions League (2016/17) i la copa Intercontinental de la FIBA (2017/18). En aquesta campanya que acaba de finalitzar ha jugat en el San Pablo Burgos i ha estat una peça important d’un equip que ha arribat a les semifinals de la Lliga ACB.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)