FEB

Carles Marco: “En il·lusió no ens guanyarà ningú”

Bàsquet. L’entrenador del Girona assegura que malgrat el club sigui un nouvingut a la LEB Or l’objectiu és fer-ho el millor possible des del treball i l’ambició

“A mesura que vagin avançant les jornades i les setmanes, ja anirem veient fins on podem arribar. Serà el primer any del club a la LEB Or, però en il·lusió no ens guanyarà ningú. Treballarem i ens esforçarem perquè les coses surtin el millor possible” diu Carles Marco en una entrevista difosa per EFE.

El tècnic badaloní fa tres setmanes va ser presentat com a entrenador del Girona amb un compromís de dues temporades i es mostra ambiciós malgrat l’objectiu sigui el de consolidar-se a la segona categoria de l’àmbit estatal. “Molta il·lusió, amb molta motivació i amb moltes ganes de començar ja” són les sensacions mostrades per l’entrenador, que vol “aportar el meu gra de sorra a aquest projecte i tornar la confiança dipositada en mi”.

“És un club fantàstic, seriós, molt eficient, amb moltes ganes de seguir creixent i avançant cap a endavant. S’estan fent molt bé les coses i el projecte és molt il·lusionant” apunta Marco, que posa en valor la figura de Marc Gasol: “que una persona com ell, que estima tant al club, a la ciutat i al bàsquet, estigui tan involucrada és fantàstic i és un punt a favor respecte a la resta d’equips”.

L’experiència

Carles Marco entrenarà a la LEB or per sisè curs, després de fer-ho a Oviedo i a Palència. “És una categoria molt emocionant i igualada, i molt divertida de veure” destaca. I hi afegeix: “Cada vegada hi ha més físic i talent, i més sorpreses perquè, tot i que hi ha un grup d’equips que estan una mica per sobre, tothom pot guanyar a tothom”.

“Jugar alegre, sense coartar el talent dels jugadors, defensar amb agressivitat i córrer per trobar espais”. I, sobretot, “fer un bàsquet que enganxi a l’afició. I anar enfortint i alimentant la importància de la base”. Són les coordenades sobre les quals el que fou base a l’ACB en 350 partits vol que es mogui el Girona aquest exercici, que començarà a preparar aquest juliol. L’objectiu? “Recuperar les sensacions i començar a establir les bases i a conèixer-nos”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)